Vacature vrijwilliger beheerwerkzaamheden Team Wijk aan Zee

Vacature vrijwilliger beheerwerkzaamheden Team Wijk aan Zee

Structureel werk · 6 uur/week
Wijk aan Zee, Noord-Holland, Nederland
Natuur & Milieu
Activiteit Delen
PWN
#84385
Scan me of ga naar www.vrijwilligvelsen.nl/o/pwn1/activiteiten/Vacature-vrijwilliger-beheerwerkzaamheden-Team-Wijk-aan-Zee/84385 om je aan te melden

Contactpersoon

Coördinator Vrijwilligers PWNStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

PWN is op zoek naar nieuwe teamleden voor het uitvoeren van handmatige beheerwerkzaamheden in Team Wijk aan Zee (wekelijks op donderdag).

Uitgebreide omschrijving

Vacature vrijwilliger beheerwerkzaamheden Team Wijk aan Zee

Vrijwilligersgroep Team Wijk aan Zee is op zoek naar nieuwe teamleden voor het uitvoeren van handmatige beheerwerkzaamheden. Ben je lichamelijk in een goede conditie, heb je affiniteit met de natuur, kan je goed samenwerken en ben je wekelijks beschikbaar op donderdag? Als beheervrijwilliger in Team Wijk aan Zee ben je onderdeel van een leuk en betrokken team van vrijwilligers.


Over de beheerwerkzaamheden

Team Wijk aan Zee voert wekelijks op donderdag diverse handmatige beheerwerkzaamheden uit. Zoals het snoeien van paden, verwijderen van exoten en het weer kaal en open maken van stuifkuilen. Dit gebeurt met vrijwilligers in teamverband onder begeleiding van een onderhoudsmedewerker van PWN. 


Jouw rol als vrijwilliger

Als vrijwilliger beheerwerkzaamheden Team Wijk aan Zee werk je in de uitvoering van het beheer om het duin in een goede conditie te krijgen en te houden. In teamverband voer je diverse handmatige beheerwerkzaamheden uit. De werkdag begint om 09.00 uur en eindigt om ongeveer 14.30 uur (inclusief een koffie/thee- en lunchpauze). PWN verzorgt koffie/thee en soep. Tevens stelt PWN bedrijfskleding en gereedschap ter beschikking, voor de aanschaf van veiligheidsschoenen geldt een vergoedingsregeling.


Wat vragen we: 

  • Wekelijks op donderdag beschikbaar.
  • Wonend in de omgeving.
  • Goed kunnen samenwerken.
  • Lichamelijk in goede conditie.
  • Affiniteit met de natuur. 

 

Wat bieden we:

  • Vrijwilligerswerk in een leuk en betrokken team van vrijwilligers.
  • Werkplek midden in de natuur.
  • Bedrijfskleding en gereedschap in bruikleen.
  • Verzekering tijdens de werkzaamheden.
  • Onkostenvergoeding voor de gemaakte kosten om aan het vrijwilligerswerk deel te nemen, zoals reiskosten. 
  • Gratis duinjaarkaart voor het Noordhollands Duinreservaat.
  • Vieringen en attenties, waaronder een jaarlijks vrijwilligersuitje en diverse vrijwilligersavonden en informatiebijeenkomsten.
  • Vier keer per jaar een digitale vrijwilligersnieuwsbrief.
  • De mogelijkheid om bij te scholen door deel te nemen aan relevante trainingen en cursussen, bijvoorbeeld uit het aanbod van ‘‘Vrijwillig Groen’’ (voorheen De Groene Academie).


Deze vacature is specifiek voor de vrijwilligersgroep Team Wijk aan Zee. Op de locaties Bergen, Bergerbos, Castricum, Egmond/Bakkum, Heemskerk, Marquette en Overveen zijn ook vrijwilligersgroepen actief voor beheerwerkzaamheden.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over PWN

In de duinen die beheerd worden door PWN, helpen heel veel vrijwilligers mee om de gebieden gezond te houden, door onderhoud te plegen, onderzoek te doen en informatie te verstrekken aan bezoekers en scholen. De vrijwilligers maken deel uit van de Stichting PWN Vrijwilligers, zij zijn een onmisbare schakel in het beheer van de duinen.

Powered by Deed‌mob Tools ·