Coördinatoren evenementenhulpverlening Kennemerland

Coördinatoren evenementenhulpverlening Kennemerland

Structureel werk · 0–4 uur/week
Vergierdeweg 52, 2025TK Haarlem, Nederland
Evenement & festivalVervoerActiviteiten begeleidenAdministratieHulpverleningZorgOndersteunend werk
Ontwikkelingswerk & RampenhulpverleningWelzijnZorg
1 Geen armoede2 Geen honger3 Goede gezondheid en welzijn
Activiteit Delen
Rode Kruis Kennemerland
#84570
Scan me of ga naar www.vrijwilligvelsen.nl/o/Rode-Kruis-Kennemerland/activiteiten/Coordinatoren-evenementenhulpverlening-Kennemerland/84570 om je aan te melden

Contactpersoon

Team Vrijwillig VelsenStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

Houd jij je hoofd koel en vind je het leuk om te werken binnen de evenementenhulpverlening met gemotiveerde vrijwilligers?

Uitgebreide omschrijving

Houd jij je hoofd koel en vind je evenementen leuk? Werk je graag met gemotiveerde vrijwilligers? Dan zoeken we jou! Bij hele grote en kleinere evenementen biedt het Rode Kruis eerste hulp met onze eigen opgeleide EHBO-ers.

Met vele vrijwilligers bemannen we de EHBO-posten bij evenementen, denk aan de Haarlemse Honkbalweek, de bloemencorso en een feestweek. Om ervoor te zorgen dat al onze vrijwillige hulpverleners in het district Kennemerland weten waar ze nodig zijn en wat er op evenementen van ze wordt verwacht, zoeken we meerdere:


Coördinatoren evenementenhulpverlening district Kennemerland (vrijwillig)


District Kennemerland bestaat uit drie locaties: Zuid-Kennemerland (Haarlem en omstreken), IJmond (Velsen en omstreken) en Haarlemmermeer (Hoofddorp en omstreken). Het team van coördinatoren evenementenhulp Kennemerland is gezamenlijk verantwoordelijk voor de planning en organisatie rondom de diverse evenementen binnen het district en maakt onderling een taakverdeling.


Wat ga je doen?


· Je bent het aanspreekpunt voor organisaties die op zoek zijn naar hulpverlening bij evenementen en onderhoudt van contact;

· Je maakt draaiboeken, inzetbrieven en offertes en je regelt de administratieve afhandeling van praktische en logistieke zaken. Na afloop evalueer je het evenement en signaleer je knelpunten;

· Je zorgt voor voldoende geschikte vrijwilligers die ingezet kunnen worden op deze evenementen. Dit gaat in overleg met je collega-coördinatoren en de coördinator hulpverlening.

· Je voert kennismakingsgesprekken met nieuwe hulpverleners en zorgt voor begeleiding tijdens hun inzet.

· Je draagt bij aan een professioneel en uniform proces van de evenementenhulpverlening in afstemming met je collega-coördinatoren en de coördinator hulpverlening;


Wat vragen we?


· Je bent 25 jaar of ouder en/of hebt relevante werkervaring, spreekt en schrijft goed Nederlands (B2-niveau) en hebt minimaal een MBO werk- en denkniveau;

· Je bent accuraat, stressbestendig en beschikt over goede organisatorische en communicatieve vaardigheden;

· Je beschikt over een ‘hands on’ mentaliteit en het vermogen om te kunnen improviseren;

· Je bent in het bezit van het uitgebreide EHBO-certificaat of bent bereid dit te halen;

· Je kunt werken met diverse computersystemen en hebt zelf een computer tot je beschikking;

· Je woont in of in de omgeving van Haarlem, Velsen of Hoofddorp


Wat bieden wij?


Als coördinator evenementenhulp draag je bij aan het werk van het Rode Kruis. Dat geeft een goed gevoel! Je krijgt de kans je talenten te ontwikkelen en werkt samen met gemotiveerde en enthousiaste vrijwilligers en medewerkers. Het Rode Kruis vergoedt gemaakte reis- en onkosten en zorgt dat je tijdens uitvoering van je werkzaamheden verzekerd bent. Ook verzorgt het Rode Kruis cursussen en/of trainingen ten behoeve van het uitoefenen van de functie. Bij het Rode Kruis werken we volgens onze grondbeginselen en gedragscode.


Iets voor jou?


Ben je enthousiast over deze vacature en wil je direct reageren? Druk op de sollicitatieknop! Meer informatie over het Rode Kruis vindt je op de website.


We hopen je snel te ontmoeten!


Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Rode Kruis Kennemerland

Heel veel vrijwilligers van het Rode Kruis staan in Kennemerland voor je klaar om te helpen in tijden van nood. Dit doen we in georganiseerd verband met de Rode Kruis afdelingen Haarlemmermeer, IJmond en Zuid-Kennemerland.
Of het nu gaat om EHBO op je evenement, het verlenen van eerste hulp, of noodhulp bij een grote brand: we staan paraat.
We helpen mensen zich beter voor te bereiden op noodsituaties. Help ons helpen en meld je aan als vrijwilliger!

Powered by Deed‌mob Tools ·