Gespreksleider voor wekelijkse conversatiegroep in het Odensehuis

Gespreksleider voor wekelijkse conversatiegroep in het Odensehuis

Taak · 2–4 uur
Trompstraat 200, 1972 AL IJmuiden, Nederland
ZorgWelzijnOuderen
Activiteit Delen
Odensehuis
#84775
Scan me of ga naar www.vrijwilligvelsen.nl/o/Odensehuis/activiteiten/Gespreksleider-voor-wekelijkse-conversatiegroep-in-het-Odensehuis/84775 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Het Odensehuis is de plek waar mensen met beginnende geheugenproblemen en hun naasten welkom zijn en elkaar kunnen helpen en steunen. De Organisatie biedt mogelijkheden voor mensen in verschillende fases van hun leven. Er worden dagelijks verschillende activiteiten georganiseerd waarbij bewegen, muziek, kunst en voeding centraal staan. Ook mantelzorgers kunnen er terecht voor ondersteuning en contact.

In het Odensehuis is er behoefte aan een gespreksleider, die aan de hand van de actualiteit, groepsgesprekken ( van maximaal 1 uur) begeleidt en mensen die aanwezig zijn stimuleert om daar aan deel te nemen. Het moment waarop deze activiteit plaats gaat vinden is bespreekbaar, al hebben de dinsdag en donderdag niet de voorkeur.

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Odensehuis

Odensehuis is de plek waar mensen met beginnende geheugenproblemen en hun naasten welkom zijn en elkaar kunnen helpen en steunen. De Organisatie biedt mogelijkheden voor mensen in verschillende fases van hun leven. Er worden dagelijks verschillende activiteiten georganiseerd waarbij bewegen, muziek, kunst en voeding centraal staan. Ook mantelzorgers kunnen er terecht voor ondersteuning en contact.

Powered by Deed‌mob Tools ·