Vrijwilliger educatie voor onze schoolactiviteiten

Vrijwilliger educatie voor onze schoolactiviteiten

Structureel werk · 3–6 uur/week
1981 LN, Velsen-Zuid, Noord-Holland, Nederland
OnderwijsActiviteiten begeleidenBuiten
DierenwelzijnNatuur & MilieuOnderwijs
12 Verantwoorde consumptie en productie15 Leven op het land
Activiteit Delen
Boerderij Zorgvrij
#83838
Scan me of ga naar www.vrijwilligvelsen.nl/o/Boerderij-Zorgvrij/activiteiten/Vrijwilliger-educatie-voor-onze-schoolactiviteiten/83838 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Lijkt het jou leuk om groepen leerlingen op de boerderij te ontvangen en uitleg te geven? Onze enthousiaste educatiegroep zoekt versterking!

Uitgebreide omschrijving

Boerderij Zorgvrij ontvangt jaarlijks vele leerlingen uit het basisonderwijs. Op het boerenerf en in de boerderij ontdekken ze van alles over de dieren van de boerderij en het thema voeding. Ook de natuur speelt daarin een rol.


Wij bieden je een afwisselende vrijwilligersjob gedurende het schoolseizoen, waarbij je tijdens een activiteit samenwerkt met één of meerder collega vrijwilligers. Je krijgt ondersteuning van onze afeling educatie en je kunt jouw kennis en kunde delen.


Deze vrijwilligersbaan is heel geschikt voor wie in het onderwijs heeft gezeten of daar interesse voor heeft. Je hoeft geen kennis te hebben van boerderij, voeding en natuur. Wel vragen we je om je in te lezen in de programma's en we delen met jou uiteraard alle inzichten die nodig zijn voor onze avontuurlijke activiteiten.


WIJ BIEDEN

Boerderij Zorgvrij op het Boerenerf Spaarnwoude is een dynamische en inspirerende werkplek met een enthousiast team, midden in het mooie groene Spaarnwoude Park. Als vrijwilliger bij Boerderij Zorgvrij maak je deel uit van een enthousiast (vrijwilligers)team en draag je actief bij aan de beleving van het Boerenerf en de Boerderij.

Je bent bij ons WA en ongevallen verzekerd en je ontvangt een reiskostenvergoeding.

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Boerderij Zorgvrij

Boerderij Zorgvrij is onderdeel van Boerenerf Spaarnwoude. Hier kun je ervaren waar ons voedsel vandaan komt en hoe we dit op een zo duurzaam mogelijke manier produceren. Samen met tuinderij Het Groene Leven en restaurant Onder de Platanen vormen we het Boerenerf, met de historische boerderij als kloppend hart.

Of je nu een bezoek brengt als gezin, kinderfeestje, schoolklas of bedrijf, we bieden voor iedereen leuke en leerzame activiteiten. Kinderen hebben de ruimte om lekker rond te rennen (en vies te worden…) en te spelen bij de dieren of in de speeltuin. We hebben schoolprogramma’s en organiseren kinderfeestjes en evenementen. Als vrijwilliger bij Boerderij Zorgvrij draag je actief bij aan de beleving van het Boerenerf!

Powered by Deed‌mob Tools ·