Baliemedewerker

Baliemedewerker

Structureel werk · 4–8 uur/week
1981 LN, Velsen-Zuid, Noord-Holland, Nederland
Gastheer/vrouwWinkelReceptie
DierenwelzijnNatuur & MilieuOnderwijs
15 Leven op het land
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Boerderij Zorgvrij
#54544
Scan me of ga naar www.vrijwilligvelsen.nl/o/Boerderij-Zorgvrij/activiteiten/Baliemedewerkster/54544 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Als baliemedewerker sta je onze bezoekers vriendelijk te woord, geef je rugzakjes uit voor de speurtochten en verkoop je producten uit het winkeltje.

Uitgebreide omschrijving

Hou je van mensen en dieren en vind je het leuk om bezoekers op weg te helpen? Kom dan ons team ondersteunen als vrijwilliger balie! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die minimaal één dag per maand in het weekend en/of op een maandag tijdens schoolvakanties beschikbaar is.

Als baliemedewerker ben je het warme en gastvrije gezicht van onze boerderij. Je verstrekt informatie aan bezoekers, neemt telefoontjes aan, verkoopt artikelen uit onze winkel, boekt workshops en feestjes, start speurtochten en houdt een oogje in het zeil.


WIJ BIEDEN

Boerderij Zorgvrij op het Boerenerf Spaarnwoude is een dynamische en inspirerende werkplek met een enthousiast team, midden in het mooie groene Spaarnwoude Park. Als vrijwilliger bij Boerderij Zorgvrij maak je deel uit van een enthousiast (vrijwilligers)team en draag je actief bij aan de beleving van het Boerenerf en de Boerderij.

Je bent bij ons WA en ongevallen verzekerd en je ontvangt een reiskostenvergoeding.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Boerderij Zorgvrij

Boerderij Zorgvrij is onderdeel van Boerenerf Spaarnwoude. Hier kun je ervaren waar ons voedsel vandaan komt en hoe we dit op een zo duurzaam mogelijke manier produceren. Samen met tuinderij Het Groene Leven en restaurant Onder de Platanen vormen we het Boerenerf, met de historische boerderij als kloppend hart.

Of je nu een bezoek brengt als gezin, kinderfeestje, schoolklas of bedrijf, we bieden voor iedereen leuke en leerzame activiteiten. Kinderen hebben de ruimte om lekker rond te rennen (en vies te worden…) en te spelen bij de dieren of in de speeltuin. We hebben schoolprogramma’s en organiseren kinderfeestjes en evenementen. Als vrijwilliger bij Boerderij Zorgvrij draag je actief bij aan de beleving van het Boerenerf!

Powered by Deed‌mob Tools ·